Algemene voorwaarden Erosa

1. Producten:

Bij Erosa verkopen we lustopwekkende chocolaatjes die zijn verrijkt met natuurlijke lustopwekkende kruiden en aminozuren. Houd er rekening mee dat het lustopwekkende effect van deze producten van mens tot mens en van dag tot dag kan verschillen. We kunnen niet garanderen dat alle gebruikers hetzelfde effect zullen ervaren.


2. Bestellingen:

Door een bestelling te plaatsen op onze website, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid van Erosa.

Alle bestellingen zijn onderhevig aan beschikbaarheid. We behouden ons het recht voor om bestellingen te weigeren of te annuleren indien een product niet beschikbaar is.


3. Verzending en Levertijd:

Ons verzendbeleid is van toepassing op alle bestellingen. We streven ernaar om uw bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen te verzenden, zoals beschreven in ons verzendbeleid.

Houd er rekening mee dat de levertijd kan variëren, afhankelijk van uw locatie en andere externe factoren. We kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor vertragingen in de levering die buiten onze controle liggen.


4. Retourneren en Terugbetaling:

Raadpleeg ons refund en retourbeleid voor informatie over het retourneren van producten en terugbetalingen. Houd er rekening mee dat het retourneren van geopende producten vanwege de aard van onze producten niet mogelijk is.


5. Klantenservice:

We streven naar uitstekende klantenservice en staan altijd klaar om te helpen bij vragen of problemen met uw bestelling. Neem gerust contact met ons op via de verstrekte contactgegevens.


6. Aansprakelijkheid:

Erosa kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade, direct of indirect, die voortvloeit uit het gebruik van onze producten. Het gebruik van onze lustopwekkende chocolaatjes is geheel op eigen risico van de klant. Erosa heeft voedselveiligheid hoog in het vaandel staan maar kan individuele incidenten door bijvoorbeeld allergiën niet volledig voorkomen.

Mailadres voor klanten: service@erosa.nl

Mailadres B2B: business@erosa.nl

KvK nummer: 93262922

BTW nummer: NL866332030B01

Vestigingsadres (geen bezoekadres!): Meerstraat 22, 1941JC, Beverwijk, Nederland

expand_less