Bij Erosa geloven we dat duurzaamheid belangrijk is voor een betere toekomst voor ons allemaal. Wij vinden het belangrijk om ons steentje hieraan bij te dragen.  Op deze pagina ontdekt u hoe waarin wij bijdragen aan een betere wereld. Van het mijden van zoveel mogelijk plastic in onze verpakkingen tot het gebruik van biologische producten.

Bij Erosa geloven we dat duurzaamheid belangrijk is voor een betere toekomst voor ons allemaal. Wij vinden het belangrijk om ons steentje hieraan bij te dragen. Op deze pagina ontdekt u hoe waarin wij bijdragen aan een betere wereld. Van het mijden van zoveel mogelijk plastic in onze verpakkingen tot het gebruik van biologische producten.

De chocola die wij gebruiken

Onze cacao is van de hoogste kwaliteit. Wij kopen onze cacao in bij een partij die duurzaamheid ook hoog in het vaandel hebben staan. Zo werken zij al jaren samen met de Cocoa Horizons Foundation, deze organisatie zet zich in om de leefomstandigheden van cacaoboeren te verbeteren. Ze bieden kennis aan boeren om echt experts te worden in hun vak. Ook zetten ze zich voor de gelijkwaardigheid van boerinnen en investeren ze in de jongere generatie boeren. 


Deze partij heeft de traceerbaarheid van hun cacao als belangrijke pijler. De reis van de cacaoboon vanuit Afrika of Zuid-Amerika naar Europa is volledig inzichtelijk. Dit zorgt ervoor dat eventuele illegale praktijken of kwaliteitsfouten snel kunnen worden ontdekt.

De chocola die wij gebruiken

Onze cacao is van de hoogste kwaliteit. Wij kopen onze cacao in bij een partij die duurzaamheid ook hoog in het vaandel hebben staan. Zo werken zij al jaren samen met de Cocoa Horizons Foundation, deze organisatie zet zich in om de leefomstandigheden van cacaoboeren te verbeteren. Ze bieden kennis aan boeren om echt experts te worden in hun vak. Ook zetten ze zich voor de gelijkwaardigheid van boerinnen en investeren ze in de jongere generatie boeren.


Deze partij heeft de traceerbaarheid van hun cacao als belangrijke pijler. De reis van de cacaoboon vanuit Afrika of Zuid-Amerika naar Europa is volledig inzichtelijk. Dit zorgt ervoor dat eventuele illegale praktijken of kwaliteitsfouten snel kunnen worden ontdekt.

Onze andere ingrediënten

Wij voegen meerdere kruiden en stoffen toe aan onze chocola zoals zichtbaar in ons ingrediënten overzicht. Deze kruides en stoffen zijn op basis van verschillende factoren gekozen. Zo is het voor ons belangrijk dat alle werkende stoffen die wij toevoegen natuurlijke producten zijn. Dit betekent dat de ingrediënten van natuurlijke oorsprong zijn. In ons geval komen de ingrediënten uit planten of groentes. Ook is één van onze ingrediënten een aminozuur, een stof die je lichaam zelf ook aanmaakt. 


Wij stellen hoge eisen aan de 'puurheid' van onze stoffen. Waar mogelijk proberen wij biologische producten te gebruiken in onze chocolade. Op dit moment is dit het geval voor onze ashwagandha. Wij streven ernaar om meer stoffen te vervangen voor een biologische variant.

Onze verpakking en verzending

Wij geloven in de werking van recycling voor een duurzamere planeet. Wij dragen hieraan bij door plastic zo min mogelijk plastic te gebruiken in onze verpakkingen. De basis magneetdoos heeft een FSC® certificering. Deze certificering houdt in dat de bossen waar het papier vandaan komt verantwoord beheerd worden.


Waar mogelijk versturen wij onze pakketten op een zo groen mogelijke manier. Dit wordt gedaan door bijvoorbeeld te kiezen voor brievenbusverzending. 

Onze verpakking en verzending

Wij geloven in de werking van recycling voor een duurzamere planeet. Wij dragen hieraan bij door plastic zo min mogelijk plastic te gebruiken in onze verpakkingen. De basis magneetdoos heeft een FSC® certificering. Deze certificering houdt in dat de bossen waar het papier vandaan komt verantwoord beheerd worden.


Waar mogelijk versturen wij onze pakketten op een zo groen mogelijke manier. Dit wordt gedaan door bijvoorbeeld te kiezen voor brievenbusverzending. 

Nieuwsbrief

De ingrediënten in Erosa intense

Chocolade

Panax Ginseng

Muira Puama

Ashwagadha

Maca root

Arginine

Veelgestelde vragen

Is Erosa intense vegan en/of glutenvrij?
expand_less
expand_more

Ja! Erosa intense is vegan en glutenvrij.

Dankzij het gebruik van pure chocolade zit er geen melk in Erosa intense.

Is Erosa intense veilig?
expand_less
expand_more

Veiligheid vinden wij erg belangrijk. Erosa werkt met strikte protocollen om de veiligheid van onze producten te waarborgen.


Erosa intense is een veilig product.

Door de bloeddruk verhogende werking van Erosa intensen moet ons product niet gebruikt worden door mensen die al een hoge bloeddruk hebben, zwanger zijn of lacteren. Als u medicijnen gebruikt moet u altijd eerst uw arts raadplegen voor het gebruik van Erosa intense.


Erosa intense bevat het allergeen SOJA. Erosa intense en ingrediënten in het product worden bereid, gemaakt en/of verpakt in een ruimte waar ook gewerkt wordt met andere allergenen zoals noten, pinda's en melk. Ondanks strenge protocollen kunnen er bestandsdelen van deze allergenen in Erosa intense terechtkomen.

Is Erosa intense normale chocola?
expand_less
expand_more

Nee! Erosa intense is geen 'normale' chocola


Erosa intense is verrijkt met meerdere ingredienten die bekend staan om hun lustopwekkende en/of stimulerende werking. Doordat wij deze ingrediënten hebben toegevoegd aan onze chocolade van de hoogste kwaliteit is ons product de intimiteitsmaker in de slaapkamer.

expand_less