Verzend- en retourbeleid Erosa

Bij Erosa streven we ernaar om uw bestelling snel en efficiënt te verzenden, met een focus op goede communicatie en klanttevredenheid. Hieronder vindt u ons verzendbeleid, zodat u precies weet wat u kunt verwachten bij het plaatsen van een bestelling op onze website.


Verzendbeleid

1. Verzending van uw bestelling:

Zodra uw bestelling is geplaatst, wordt deze binnen één werkdag overgedragen aan een vervoerder. Dit kan één van meerdere vervoerders zijn, afhankelijk van uw locatie en beschikbaarheid.

U ontvangt automatisch een track-and-trace code via e-mail zodra uw bestelling is overgedragen aan de vervoerder. Hiermee kunt u de voortgang van uw zending eenvoudig volgen.


2. Levertijd:

De totale verzendtijd zal over het algemeen tussen de 1 en 3 werkdagen liggen, afhankelijk van uw locatie en de gekozen verzendmethode. Houd er rekening mee dat dit een schatting is en dat levertijden kunnen variëren. We streven ernaar om pakketten die voor 10:00 zijn besteld dezelfde dag nog te verzenden.


3. Communicatie:

Als u vragen heeft over de status van uw bestelling of als u hulp nodig heeft bij het volgen van uw zending, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar om te helpen.

Bedankt voor het vertrouwen in Erosa voor uw aankopen. Als u vragen heeft over ons verzendbeleid of als er iets is waarmee we u kunnen helpen, neem dan gerust contact met ons op.Retourbeleid

Wij hebben ons te houden aan hygiëneregels. Hierdoor kunnen wij helaas geen retouren accepteren waarvan de chocolade al is gegeten of aangeraakt. Ongeopende verpakkingen in orginele staat kunnen worden geretourneerd. Stuur een mail naar retourneren@erosa.nl om retourinstucties te ontvangen.

Kosten voor retour zijn voor eigen rekening.


Als uw pakket bij ontvangst hevige beschadiging heeft waardoor de chocola niet meer redelijkerwijs te eten is, kunt u een mail sturen naar service@erosa.nl. Dan lossen wij het voor u op.

Mailadres voor klanten: service@erosa.nl

Mailadres B2B: business@erosa.nl

KvK nummer: 93262922

BTW nummer: NL866332030B01

Vestigingsadres (geen bezoekadres): Meerstraat 22, 1941JC, Beverwijk, Nederland

expand_less